Marmoleum

Marmoleum

Bijna iedereen kent dit fraaie produkt, of heeft er onbewust wel eens overheen gelopen. Thuis, in de meeste scholen, maar misschien ook op uw werk wordt dit natuurlijke materiaal vanwege zijn prima eigenschappen veel en graag gebruikt. Eigenschappen als slijtvast, gemakkelijk te onderhouden, en een lage prijs/kwaliteitverhouding maken Marmoleum (ook wel linoleum genoemd) tot een van de meest aantrekkelijke vloeren. Het leggen van Marmoleum vereist de nodige kennis, ervaring en zorg. Lang niet alle verkooppunten kunnen u dit bieden. De Heren van Amersfoort zijn erkent Marmoleum specialist, en dus als geen ander in staat om bij u thuis een vloer te leggen waar u jarenlang onbezorgd plezier van heeft. Marmoleum heeft nog meer voordelen. Zo kunt u uw eigen vloer bedenken en laten leggen. Een band, een bies of zelfs een logo kunnen uw vloer een persoonlijke tint meegeven. Ook in combinatie met andere materialen is Marmoleum goed te gebruiken.

Marmoleum is voor 97% gemaakt uit natuurlijke materialen.
72% daarvan is hernieuwbaar en groeit binnen tien jaar weer aan.
Aan de basis van Marmoleum staat de vlasplant. Daaruit winnen
we het belangrijkste ingrediënt, lijnolie.
Marmoleum wordt bovendien voor 43% gemaakt van gerecycled
materiaal waardoor we veel minder nieuwe grondstoffen hoeven
te gebruiken.
En na vele jaren trouwe dienst is Marmoleum ook nog eens volledig
biologisch afbreekbaar.

Het onderhouden van marmoleum is met de juiste middelen zeer gemakkelijk. Een Marmoleum vloer is een investering voor vele jaren. Het duurzame karakter van de vloer uit zich niet alleen in het uiterst milieuvriendelijke productieproces, maar ook in de levensduur. Het is mogelijk om een Marmoleumvloer er na vele jaren nog als nieuw uit te laten zien, met het juiste onderhoud.

Sinds jaar en dag worden er uitsluitend natuurlijke materialen gebruikt voor het vervaardigen van Marmoleum. In deze tijd is dat uitzonderlijk te noemen en zeer zeker te prijzen. Nog een groot voordeel van deze vloer is dat bacteriën er van nature niet op gedijen. Wel zo hygiënisch